Mijn proces van de afgelopen week wil ik graag met jou delen. Het was mooi, bijzonder en emotioneel. Ik voelde een blokkade, een blokkade om naar een volgend level te gaan. Een blokkade om nog meer te mogen ontvangen.

Ik ontving een healingsessie waarin mij werd verteld dat de aarde vraagt om meer bijdrage van mij. Ik begreep het in eerste instantie niet goed. Ik gaf/geef al zoveel aan de aarde. Is het de bedoeling om nog meer te geven?

De balans tussen geven en ontvangen is nog niet helemaal zoals ik het wil. Ik vind het heerlijk om te geven maar de tijd van weg-geven is gedaan. Ik mag meer gaan ontvangen, vind ik zelf. En dat de aarde dan raagt om een grotere bijdrage, schoot mij in het verkeerde keelgat. Ik ging in de weerstand. Ik geef ‘mijn’ negatieve energie, de energie die ik gewaar ben al aan de aarde. Na elk klantcontact, stuur ik alle energie die niet van mij is, terug. Ik ontlaad mezelf aak in de natuur.

Het was niet helemaal wat de aarde bedoelde.
Ik mag een nog grotere bijdrage zijn aan mijn missie hier op aarde
Ik mag me nog meer met de aarde verbinden. Het worstelen dat ik doe, het gebruiken van essentiële olie onder mijn voeten om te aarden is niet voldoende.
En waar ik het super eng vind om in de aarde te zakken, me compleet te omringen met de aarde-energie, waar ik het idee heb dat ik me verstop, waardoor ik mezelf verkeerd maak, is dit juist de bedoeling: mezelf omringen met de aarde-energie

Bijdragen aan de aarde door me helemaal te verbinden met deze energie, de kracht te voelen, de grootsheid, de lichtheid, de oerkracht.

Het voelt als thuiskomen bij mezelf
Het is veilig, het voelt geborgen. Ik voelde letterlijk de energie in mijn rug als steun, als geborgenheid. Ik werd hierdoor helemaal gedragen door de aarde en dat voelt geweldig!
Er was rust, het was helemaal goed, ik genoot, ik was in ZIJN. Ik voelde me compleet.

En toen gebeurde het!
Mijn hoofd is gewend om wel ergens over te piekeren of zich zorgen te maken. En deze rust was heel vreemd. Ik werd er onrustig van. Ongeduldig, want wanneer mag ik dan ontvangen als ik me compleet voel? Er kwam NIETS.
Niets wat ik me bedacht had dat ik wilde ontvangen 😉 Geen aanmeldingen, geen klanten, geen boeking, geen mail, appje, pb. Helemaal niets. Dus werd er weer een probleem gecreëerd door mijn hoofd, want:
wie ben ik zonder problemen?

Dit was het thema van de reading die ik daarna liet doen. Gisteren kreeg ik een aantal puzzelstukjes waardoor het weer helder werd: er is geen probleem! 
Het is allemaal goed. Onrust en ongeduld is niet nodig. het sleutelwoord is vertrouwen.
Ik mag vertrouwen op mijn innerlijk weten. Dat wat ik innerlijk weet, is de waarheid. Alles wat mijn hoofd bedenkt, klopt niet.
De essentiële olie Geranium, is de olie van vertrouwen en liefde. Die ondersteunt enorm in dit proces.

Durf ik te vertrouwen op mijn innerlijk weten?
Durf ik te vertrouwen op wat het Universum voor me in petto heeft?
Durf ik te vertrouwen op dat mijn bedrijf, mijn lichaam, mijn bankrekeningen, geld, een bijdrage willen leveren aan mijn leven?

Ik voel de kramp in mijn lichaam. Er zit angst. Angst om in de steek gelaten te worden. het is een heel oude pijn:
Het kleine kind dat in de steek wordt gelaten en niet wordt begrepen
De puber die in de steek wordt gelaten op het moment dat ze met heel haar hart vertrouwd met als gevolg dat ze gaat pleasen.
De jong volwassene die in de steek wordt gelaten.
BAM!! die komt binnen.
Hoe kan ik met al deze ervaringen, met al deze pijn, vertrouwen op iets anders dan mezelf? Hoe kan ik vertrouwen op het Universum?

En toch kies ik er voor om te vertrouwen. Het voelt alsof ik geen andere keuze heb. Mijn huidige realiteit past niet meer. Ik ben het waard om nog meer te ontvangen.
Ik laat de controle los en stel vragen:
Hoe wordt het beter dan dit?
Wat is er nog meer mogelijk?

Want ik weet niet HOE ik moet vertrouwen. Door vragen te stellen creëer ik ruimte, creëer ik mogelijkheden. Door in controle te zijn, zet ik me vast.
Ik volg mijn energie. Ik volg de lichtheid want dat is de waarheid!

Hoe zou het voor je zijn om thuis te komen bij jezelf??

Een BARSsessie leert jou en je lichaam om meer te ontvangen
Een BARSsessie of een bodyproces bevrijd je van oude patronen, zodat er ruimte ontstaat voor jouw nieuwe blauwdruk. Een blauwdruk die bij je past, die je zelf kiest. Die er voor zorgt dat je in verbinding bent met jezelf. Die zorgt dat je thuiskomt bij jezelf.

Thuiskomen bij jezelf

De titel van een nieuw traject. Een traject waardoor:
– je bewustzijn zich nog meer ontwikkelt
– je leert om te gaan met datgene je steeds beter waarneemt
– je steeds meer jezelf mag zijn
– je een basis creëert van veiligheid en geborgenheid bij jezelf
– je weer in verbinding bent met jezelf
– je meer vrijheid ervaart
– je loslaat wat jou niet meer dient
– je meer kunt ontvangen
– je nog beter voor jezelf zorgt
– je jouw gaves en capaciteiten erkent
– je leert om steeds meer mogelijkheden te zien
– je leert te vertrouwen op jouw innerlijk weten
– je leert om vragen te stellen ipv de antwoorden/oplossingen met je hoofd te bedenken

Wat houdt het traject precies in:
√8 sessies van 1,5  uur wat een combinatie is van een bodyproces/BARS-sessie en coaching
√ Tijdens elke sessie ontvang je van mij een reading waardoor we sneller tot de kern van jouw problematiek komen.
√ Onbeperkt email-contact gedurende dit traject ter waarde van onbetaalbaar. En dit is zo waardevol als je hier ook echt gebruik van maakt tussen de sessies door.
Trajectduur: 4-5 maanden

Bonussen:
1: een jaar lang toegang tot The Spirit School, een online omgeving met online programma’s, visualisaties, ebooks, online trainingen, webinars en masterclasses twv > € 5000,-

2: je ontvangt een 10 ml roller essentiële olie die op jou is afgestemd en je zal ondersteunen in jouw proces om thuis te komen bij jezelf.

Er is slechts plek voor 5 vrouwen. Heb je interesse en wil je meer informatie? Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl