Ik schreef vanochtend in mijn boekje over: het meisje dat………
Heel verrassend wat er naar boven kwam.
 
Het meisje dat zich alleen voelde, het meisje dat vertwijfelt was, het meisje dat nergens bij paste, zich niet begrepen voelde. Waar haar slaapkamer haar veilige plek was waar ze echt zichzelf kon zijn.
 
Het meisje dat zich afvroeg waarom er oorlog bestond, waarom mensen gemeen waren tegen elkaar, waarom mensen niet aardig waren, waarom mensen werden buitengesloten. 
Het meisje dat voelde dat de wereld waarin ze leefde niet klopte. Het meisje dat de wereld wilde redde omdat ze zag dat het anders kon.
 
Het meisje creëerde een fantasie wereld waarin alles mogelijk was, waarin ze kon doen wat ze wilde. Ze was dokter (gynaecoloog), ze hielp vrouwen met hun problemen. Ze was artiest en stond op een podium om te zingen, ze maakte mensen blij en zorgde voor ontspanning, een samenzijn, harmonie. Het kon allemaal. ALLES was mogelijk.
 
Ergens had ze besloten dat dit alleen mogelijk was in haar fantasie.
 De echte wereld stond niet open voor mogelijkheden, in deze wereld moet je je aanpassen, normaal doen, het hoofd niet boven het maaiveld uitsteken. En dus probeerde het meisje haar hele leven om normaal te zijn en te passen in deze wereld.
Het meisje is een vrouw geworden en het besluit dat voor haar niet alles mogelijk is, is een leugen. Het grappige is dat ze denkt dat voor anderen (haar klanten) wél alles mogelijk is. Ze ziet wat er mogelijk is, ze ziet de kansen, de ideeën, de mogelijkheden en ziet ze ook hoe dit er uit kan zien. Dus is ze bezig om met hen te co-creëren, om met hen alles mogelijk te maken.
 
Voor de ander, nog niet voor haarzelf.

Tot nu!

Een mega inzicht vanochtend.
Wat is er nu nog meer mogelijk als ik mijn fantasie dat ALLES mogelijk is, ga creëren. Het leven waar ik al jaren van droom, dit leven voor me zie dat het mogelijk is, de energie ervaar en kan zijn van dit leven en het dan weer wegstop want het is niet mogelijk in deze realiteit.
Wat als het wél mogelijk is? 

Wat als het ook voor mij mogelijk is? Niet alleen voor de ander
 
Ik ga er voor!
 

Waar heb jij besloten dat het leven dat je graag wilt leiden alleen mogelijk is in je dromen, in je fantasie maar niet als jouw realiteit?