Ik ga veel bewuster met de tijd om.
Ik leef überhaupt bewuster omdat ik mijn gedachtes aan het observeren ben. En dat is een interessant proces.

We hebben meer dan 60.000 gedachtes per dag en ik ben me ook nog eens van heel veel gedachtes van anderen gewaar. Het is een chaos in mijn hoofd. Het WAS een chaos in mijn hoofd.
Mijn gedachtes observeren is interessant, heel grappig en ook heel intens. Mijn gedachtes zijn voornamelijk veroordelend en bestraffend. Dat is not fun, zal ik maar zeggen.

Na een aantal weken observeren, heb ik steeds eerder in de gaten dát er gedachtes zijn en stoppen de gedachtes op het moment dat ik ze wil observeren. Er is dus meer rust in mijn hoofd.
Ik ben me steeds meer bewust van wat ik wel wil en niet (meer) wil in mijn leven. 
Ik heb eerder in de gaten als ik mijn tijd ergens aan besteed waar ik niet blij van word, of als ik moet stoppen met iets waar ik mee bezig ben. 

Ik ben hier ZO blij mee!!

Ik kan makkelijker mijn intuïtie ‘horen’, mijn innerlijke stem. Ik voel wanneer mijn lichaam in de kramp gaat. Mijn lichamelijke sensaties zijn de laatste weken zeer intens. Het hele proces is zeer intens. En dat is voor mij ok! 

Ik kan steeds meer toegeven aan wat ik nodig heb en wat mijn lichaam nodig heeft.
Ik bepaal wat er gebeurt, niet mijn hoofd. Ik heb weer de leiding, niet mijn hoofd. 

En ja, dat maakt het leven veel leuker!

Het onderwerp van de Create Beyond this Reality Ochtendshow van vanochtend gaat over het volgen van je intuïtie, het volgen van de energie, voorbij aan jouw gedachtes. Dat is precies wat het leven leuker maakt! Dat is ook mijn missie; een lichter leven met meer bewustzijn en geluk creëren.