Heb jij een dagelijkse routine voor jezelf?
Door dagelijks bezig te zijn met het vertellen van een nieuw verhaal, de energie te zijn die hierbij hoort, je bewust te worden van jouw standpunten en dat wat jou belemmert, geef je signalen af dat je écht die verandering wilt. Het Universum is nog meer bereid je dit aan te reiken.

 

Mijn dagelijkse routine begint net nadat ik wakker ben geworden. Mijn ogen nog dicht, lekker onder de dekens start ik al met het spelen met de energie. Ik begroet mijn lichaam en maak er meteen verbinding mee. Ik neem alle ruimte in die ik kan innemen.
Daarna luister ik een (oude) call en begin onder het genot van een kop thee te schrijven vanuit flow.

 

Het zet me in de energie die ik wil zijn en wil uitstralen. Waardoor ik mijn dag heel anders begin dan tot 7 jaar geleden. Ik heb de regie over mijn eigen leven in plaats van dat ik het leven mij laat overkomen. Werkelijk een hele verandering!

 

Ik hoor je nu denken: Maar Edith, daar heb ik ’s ochtends geen tijd voor!!
Doe dit dan op een moment dat het je wél uitkomt. Het kan ook in de avond. Het maakt niet uit. Zorg in elk geval dat je 15 minuten per dag voor jou zijn en dat je niet wacht tot je ergens in de avond tijd over hebt. Want je hebt nooit tijd over. Plan het in.

Je verlangt er naar maar kiest het niet. Het is een keuze die je maakt om tijd voor jezelf te maken.

 

🌀Hoe zou het voor je zijn als je elke dag 15 minuten (of langer) voor jezelf zou hebben?
Dat je ongestoord bezig kunt zijn met jou, jezelf, je lichaam en dat wat je heel graag wilt?
Je maakt me niet wijs dat je dagelijks geen 15 minuten voor jezelf hebt. Het is zeker niet egoïstisch om tijd voor jezelf te nemen. Het is prioriteiten stellen, vanuit liefde voor jezelf.

We zijn zo geneigd om ons weg te cijferen voor het gezin, werk en de omgeving. Waar ben jij in dit geheel?
Het is een voorbeeld voor jouw kinderen om als moeder ook tijd voor jezelf te nemen en dat dit ook mag. Geef jezelf toestemming hiervoor.

 

🌀Wil jij ook de regie over jouw eigen leven (terug)? 

Bepalen hoe jouw leven er uit ziet?
De energie neer te zetten zodat wat je vraagt ook naar je toe komt?
Met steeds meer gemak en plezier!?

Al deze dingen leer ik je in het online programma ‘Vanuit liefde voor jezelf’ waardoor je jouw leven creëert waar jij naar verlangt vanuit liefde voor jezelf.

Immers: Hoe meer liefde je voelt voor jezelf, hoe meer je kunt creëren voor jezelf, hoe meer je je alles gunt, hoe meer je jezelf waard gaat vinden waardoor je vindt dat je dit ook echt verdient en dus ga je dit ook creëren.

 

🌀JA, dit programma gaat jouw leven veranderen!
Hoe wordt het nog beter dan dit?!
Dus als je geen verandering wilt, moet je vooral niet mee doen 😂😂

We starten dinsdagavond 1 oktober.

Alle info over dit online programma ‘Vanuit liefde voor jezelf’

 

Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl