Als mensen me zien, zeggen ze vaak: je straalt helemaal!

Het klinkt vaak een beetje verwonderd. Omdat het verwonderd klinkt, verontschuldig ik mezelf hiervoor. Maar waarom doe ik dit eigenlijk?

Blijkbaar moet je een reden hebben om te stralen. Is het niet gepast om te stralen of vinden anderen dat ik ‘maar normaal’ moet doen. Daarom houd ik me in en zet ik een strak gezicht op. Dat is niet meer wat ik wil!

Stralen is het ‘normaal’ voor mij. Het is hoe ik me voel, hoe ik me wil voelen. Dan ben ik Edith, dan voel ik contact met mezelf, dan voel ik me oppietoppie, of hoe je dit ook noemt.

Ik gaf er vanochtend een livestream over. Bekijk hem HIER

Dat ik straal, creëer ik zelf. Het is mijn energie, de energie die ik wil uitstralen, de energie waarin ik wil leven en wil werken. In deze energie mag ik volledig mezelf zijn, ben ik volledig mezelf.

Geen muren meer om me heen

Ik ben kwetsbaar en sta volledig open

Ik kan dan ontvangen: complimenten, energieën, ik ben me meer bewust van de dingen om me heen. Er zijn geen oordelen. Er zijn geen oogkleppen
Ik raak meer mensen, ik voel de verbindingen met anderen, met mijn doelgroep.
Ik voel liefde, ik voel dankbaarheid
Mijn sensitieve zintuigen staan open

Ik voel me super en daar heb ik geen excuus voor nodig