Het bruist weer
Waar het vorige week helemaal stil was rond mij en ik de behoefte had aan een korte winterslaap, beginnen de ideeën en de inspiratie weer langzaam te stromen.

Ik heb me over gegeven aan mijn ritme, aan de behoefte van mijn lichaam om niets te doen. NIETS behalve de afspraken die ik had staan. Juist door mezelf te zijn en me over te geven aan deze energie, kreeg ik 2 nieuwe klanten voor een nieuw (nog uit te werken) coachtraject. Een coachtraject in combinatie met BARS-sessie en/of bodyprocessen. Zo gaaf hoe dit werkt. De ervaring dat het Universum altijd voor me zorgt is een geweldige ervaring.

Deze week beginnen de ideeën weer te stromen. Ik schreef de afgelopen dagen de online masterclass voor het programma In verbinding met jezelf en ook hier deelde ik mijn ervaringen van vorige week. Ik nam vanochtend de audio voor de deelnemers op omdat ik hier echt zin in had. Ik had zin om te creeren, om te delen. Deze energie is ook fijn en ik maak er graag gebruik van.

WAT ZIJN JOUW DIEPSTE VERLANGENS?
Zo ontstond het idee om een aparte masterclass te maken over jouw diepste verlangens. Weet jij welke verlangens dat je hebt? Op elk gebied in je leven?
Het is zo fijn om te weten op welke verlangens je je af kunt stemmen. De energie van deze verlangens te voelen en te volgen om te ontvangen wat er ontstaat. Om vanuit deze energie jouw leven te creëren. Het leven dat je graag wilt creëren. Waar je naar verlangt. Wat je voor je ziet. Waar je een moodboard over maakt. Dat moodboard hang je op en vervolgens doe je er niets meer mee. In het begin wordt je er blij van als je het ziet. Na verloop van tijd, zie je het niet meer hangen, kijk je er niet meer na en voel je er niets meer bij.

HET GAAT OM DE ENERGIE
Het gaat niet om het plaatje, de afbeelding. Hoe leuk dit ook is. Het gaat om de energie die je voelt bij dit plaatje. Hoe is het voor je om in het huis van je dromen te wonen? Wat voel je als je doet wat je heel erg leuk vindt en hier meer dan voldoende geld mee kunt verdienen? Door deze energie uit te stralen, trek je alles wat met deze energie te maken heeft, aan.
Om je hierbij te helpen, je hier meer inzicht in te geven en je bewust te maken van dit proces, geef ik aanstaande vrijdagmiddag een

GRATIS ONLINE MASTERCLASS
In deze online masterclass laat ik jou contact maken met jouw diepste verlangens en de energie hiervan. Zodat je jouw leven kunt creëren dat jij graag wil leven.

Wat leer je nog meer:
√ je weet welke verlangens je hebt op elk gebied van jouw leven
√ je voelt de energie van deze verlangens
√ je weet hierdoor welke energie jij kunt volgen,
√ je leert HOE je deze energie kunt volgen
√ ik geef je tools om de lichtheid van deze energie op elk moment van de dag te voelen
√ je krijgt inzicht in jouw energieniveau

We gaan deze middag op energetisch niveau aan de slag waardoor je verschillende shifts zult ervaren.

aanmelden gratis online masterclass