Ik ben in een enorme creatieve bui de afgelopen dagen en ik wil je gewoon niet onthouden van alle nieuwe activiteiten en inspiratie die ik met jou wil delen.

Mijn creatiespiraal loopt niet helemaal gelijk aan de cyclus van de maan. We gaan nu naar de nieuwe maan en ‘normaal’ gesproken zou ik dan meer zin hebben om naar binnen te keren, rust te zoeken, te cocoonen. Wellicht dat jij dit bij jezelf wél herkent.

Ik heb dit gevoel op sommige momenten ook maar de energie blijft enorm stromen. Ik maak hier in mijn bedrijf gebruik van omdat ik dan de inspiratie heb om veel berichten en blogs te schrijven. Moeiteloos! Bij bijna alles wat ik doe krijg ik een idee wat ik hierover kan schrijven.

De afgelopen weken was dit niet zo want toen heb je geen mail van mij ontvangen. Ik maak dus gebruik van mijn energie, mijn creatieflow, mijn eigen ritme. Ik laat me niet stoppen omdat het toevallig nieuwe maan is. Ik luister naar wat de energie van mij vraagt en die vraagt de afgelopen dagen: creatie.

En in deze creatieflow ontstaat een andere mail dan ik van te voren bedacht had. Ik ga mee in de flow en pas mijn onderwerp van deze nieuwsbrief aan. Het oorspronkelijke onderwerp zou de online serie ‘Money blokkades doorbreken’ zijn.
Door bovenstaand verhaal, het meegaan in de stroom van jouw eigen energie, wil ik laten zien dat je moeiteloos kunt ondernemen doordat je meegaat in jouw eigen energie en flow.

Er is namelijk geen juiste manier om je onderneming te runnen. Wanneer je geen onderneming hebt, kun je dit woord vervangen door ‘jouw leven’. Er is geen stappenplan om te starten en ook niet om naar een volgend level te stappen. Niemand kan je vertellen hoe je je bedrijf moet runnen. Jij bent de enige die dit kan! Jij bent uniek en jouw onderneming is ook uniek.

Als je vastloopt in je onderneming of het idee hebt dat je worstelt om klanten te krijgen, deelnemers voor je workshops te krijgen of hard moet werken om zichtbaar te zijn, ga dan eens voor jezelf na of je op dit moment vanuit een flow werkt. Vanuit jouw energie, vanuit de vraag, vanuit de bijdrage die je kunt zijn aan jouw onderneming.

Daarnaast kun je nagaan of je werkt vanuit jouw potentie, vanuit jouw grootsheid. Of houd je jezelf klein, bang voor de oordelen en meningen van de anderen?

Er staat niemand te applaudisseren wanneer jij in jouw grootsheid stapt! Dat werd laatst tegen mij gezegd. En dat was waar ik al die jaren op heb gewacht.
Waar wacht jij op?

Erken jouw potentie en doe wat goed voelt in plaats van steeds rekening te houden met anderen hierover denken. Mensen zullen toch altijd een mening over je hebben, wat je ook doet en op welke manier je dit ook doet. Het helpt jou in elk geval niet om jouw droom/verlangens te verwezenlijken.

Welke bijdrage kun jij vandaag zijn voor jouw onderneming?
Dat is één van de vragen die je ‘s ochtends tijdens je ochtendritueel kunt stellen en die de energie neerzet voor je de dag.

Wil jij ontdekken wat jouw manier van ondernemen is?
Dan help ik je hierbij in een groepstraject met gelijkgestemden. De komende 10 maanden gaan we samen ieders manier van ondernemen ontdekken.
Zodat je:
√ bewust bent van jouw potentie en deze erkent
√ leert te ondernemen vanuit jouw eigen ritme. Net zoals de natuur een ritme heeft, heb jij ook een ritme. Wanneer je hier op leert vertrouwen, is er op de dagen dat je voelt dat je naar binnen mag keren (net zoals de winter) veel minder stress doordat je vanuit verkramping op zoek gaat naar klanten en geld. Wat voelt als hard werken en worstelen.

Jouw bewustzijn groeit enorm waardoor je leert wat jouw eigen energie is wat van de ander is. Hierdoor ben je steeds meer jezelf en leer je om keuzes te maken die beter bij jou passen.

Het gevoel van thuiskomen bij jezelf en landen in je lichaam staan centraal, vandaar uit kan jouw onderneming groeien.

Er is voldoende ruimte voor jouw individuele ontwikkeling en de processen die zich aandienen. Ik werk intuïtief en dit traject is niet lineair. Het is voor ondernemers maar er kan op alle gebieden verandering plaatsvinden.

Ben jij klaar om meer gemak en vertrouwen toe te laten in je leven?

Dan is dit groepstraject voor jou!

We starten op vrijdag 21 juni met een kleine groep.
8 dagen met diverse thema’s
8 individuele online sessies
8 afstandshealingen
en een besloten FB met livestreams, en de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. We creeren een mastermind-groep waardoor iedereen naar een hoger level wordt getild.

En als BONUS krijg je een jaar lang toegang tot de online omgeving waardoor je GRATIS mee mag doen met de online serie ‘Money blokkades doorbreken’ die volgende week donderdag 6 juni start.

Heb je hier interesse of heb je vragen? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl