Ik gaf vanochtend mijn eerste online workshop in het engels. Het was zo gaaf!

Tijdens de Business Done Different Class die ik eind oktober volgde, popte het idee op om meer in het engels te doen. Ik stelde de vraag “Wat is hier mogelijk?” en opeens kwam deze mogelijkheid voorbij. Ik greep mijn kans en deed het.

En wat is er nu nog meer mogelijk? Is de volgende vraag die ik stel.

Er gaat nog meer veranderen. Het aanbod wordt anders, de naam van mijn Facebook pagina is verandert in: Edith Helwegen ~ Create beyond this reality

Waarmee ik meer mensen wil helpen om hun eigen realiteit, hun eigen leven, te creëren voorbij aan wat er nu is. Dat gaat zoveel verder aan wat ik nu doe en aanbied.

Het is voor degene die meer willen en keuzes durven maken.

Het is voor degene die uit hun verhaal willen stappen en verandering willen creëren. Voor degene die voorbij willen aan deze realiteit en hun eigen realiteit willen creëren.

 

Alle keuzes die ik het afgelopen halfjaar (of eigenlijk mijn hele leven) heb gemaakt heeft geleid tot waar ik nu ben en waar ik naar toe wil. Het voelt voor mij nog steeds licht om gecertificeerd facilitator (CF) te worden bij Access Consciousness en er zijn een aantal mensen die me hierbij begeleiden.

Het is zo gaaf om de kans te krijgen om nu al te leren wat ik straks als CF kan doen. Ik krijg een leerschool aangeboden om straks iets neer te zetten waar ik nu alleen nog maar van kan dromen.

Dat heb ik gecreëerd door de energie te volgen die licht voelde ook al was dit doodeng. Soms moet je deze keuzes maken, ook al is het een investering en is het super spannend. Het blijft vooral ontzettend leuk!

Ik heb meer plezier in wat ik doe en kan er echt van genieten. Ik heb zoveel meer energie dat ik mezelf er over verbaas. En ja, ik heb ook mijn momenten dat het even niet met gemak gaat. Ik gebruik de tools van Access Consciousness en kan verder. Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

Wil jij ook een realiteit creëren voorbij aan wat er nu is, ben je van harte welkom!

 

Liefs,