Gun jij jezelf een afstands-healing?

Ik krijg een aantal vragen over de afstandshealing die ik geef. Voor mij is een healing geven en ontvangen zo normaal dat ik er helemaal niet meer over nadenk. Ik heb een aantal dingen op papier gezet om jou een  duidelijker beeld te scheppen. Het werkt op energetisch niveau en ik ga puur vanuit mijn intuïtie aan de slag. Ik kan dus niet tot in de puntjes uitleggen wat er gebeurt.

Ik neem alleen de mensen mee die zich officieel hebben aangemeld. Hierdoor geef je mij toestemming dat ik jou deze healing mag geven

Voorbereiding
Als voorbereiding op deze afstandshealing maak ik contact met mijn innerlijke stem. Ik voel en doe wat nodig is. Bloemen plukken, kaarsje aansteken, een kaart trekken, wierook stokje aansteken. Ik maak er een soort van altaar van. Ga ik binnen of buiten zitten? Muziek aan of niet? Welke muziek past er bij.

Dan ga ik beginnen.
Ik ga op mijn meditatiekussen zitten
Ik verbind mezelf met het Universum en met de aarde
en dan laat ik gebeuren wat er gaat gebeuren.
Vorige week zag ik beelden van vrouwen die zich hebben losgemaakt uit vastgeroeste patronen. Ik voelde hun vrijheid, ik zag een kampvuur en zag hoe alle vrouwen (deelnemers die ik meenam in deze afstandshealing) gingen dansen, de vrijheid konden ervaren en op hun eigen manier, zonder schaamte konden bewegen. Het was mooi om te zien.
Ik stuur ondertussen energie naar iedereen die deelneemt. Dat gaat automatisch.
Als ik voel dat ik klaar ben, zal ik het proces beschrijven in de FB-groep.

Wat mag jij doen?
Jij mag op hetzelfde tijdstip gaan zitten of liggen. Liefst even van te voren, zodat je ook goed kunt landen. Je maakt tijd voor jezelf: soms duurt het 10 minuten, soms langer. Geef jezelf toestemming om de tijd te nemen die hiervoor nodig is. Dan lig of zit je rustiger dan dat je steeds denkt: over 10 minuten moet ik …..

Je stelt jezelf open om de energie te ontvangen. Je kunt kou of warmte ervaren, beelden zien, een soort van visualisatie ervaren, lichamelijke sensaties ervaren.
Het geeft je altijd inzichten, jouw persoonlijke inzichten. Ook al is het een healing voor een groep. Je beleeft je eigen ervaringen en ontvangt je eigen inzichten die jij nodig hebt op dit moment.

Ga mee in de energie
Durf te ontvangen
Durf los te laten
Durf vragen te stellen aan jezelf: wat wil (bijvoorbeeld) dit kloppend gevoel zeggen?
Je hoofd laat je even met rust. Je gaat puur af op je gevoel, je innerlijke stem en laat je hierdoor leiden.

Als jij er klaar voor bent mag je weer in beweging komen. Bedank jezelf voor de tijd die je jezelf hebt gegund. Schrijf in een notitieboekje wat je ervaringen waren. Dit mag je ook delen in de FB-groep.

Wat als je er niet live bij kunt zijn?
Je kunt de healing nog tot ongeveer 24 uur later ontvangen. Dus als je op het moment dat het jou uitkomt tijd kunt vrijmaken, is de healing nog net zo krachtig.

 

Meer informatie over en aanmelden voor de Healing for love and divine inner wisdom

 

Heb je vragen? Stuur me een mail: edith@edithhelwegen.nl