Gisteravond kreeg ik de mail: Ik zie net jouw online programma ‘Werken met je spirit-team’ voorbij komen op Facebook. Mijn vraag is of dit voor mij ook interessant is, omdat ik hier wel al veel mee bezig ben bij anderen maar ik het wat lastiger vindt voor mezelf.

Vannacht werd ik bezocht door mijn spiritteam. Het was geen droom. Ik voelde ze om me heen. Ze zeiden tegen mij: ja, het is iets voor haar (ze juichten) en het is ook een heel waardevol programma voor heel veel anderen. Heel veel anderen die er altijd voor de ander zijn en zichzelf op de laatste plek zetten. Die het zichzelf zo moeilijk maken en alles zelf willen doen. Nodig ze uit!

Ik herken mezelf hier in een aantal jaren geleden: Teveel moeten van mezelf. Alles zelf willen doen. Geen vertrouwen hebben om de ander te laten helpen. En vooral: het mezelf moeilijk maken. De moeilijkste weg kiezen, tegen de stroom in willen zwemmen omdat ik dan hard werkte om resultaat te boeken. Het resultaat had ik dan echt verdiend. Hierdoor zat ik teveel in mijn hoofd en ik liet mezelf leiden door mijn innerlijke criticus die me elke dag alle hoeken van de kamer liet zien en ik nog niet wist welke kant ik op moest. Ik heb ooit besloten dat de harde weg mijn weg is en dat nam ik voor waar aan. Dus alles was hard en moeilijk.

Voel je de weerstand?
Voel je de zware energie hiervan?

Hoe herkenbaar is dit voor jou?
Hoe zwaar maak jij het jezelf?
Hoe vaak laat jij je nog leiden door je innerlijke criticus?

In plaats van je te laten leiden door je innerlijke stem. Die het zoveel makkelijker maakt. Die je wilt helpen. Jouw innerlijke stem die jou de makkelijke weg wil laten lopen, inclusief alle processen die je te leren hebt. Je hoeft niet meer te verdwalen. Je leert er op te vertrouwen.

 

Het is een keuze
om te kiezen jouw innerlijke stem te volgen,
jouw spiritteam, het universum te vertrouwen
hun signalen te ontvangen
hun om hulp te vragen voor jezelf
te delegeren en jouw spiritteam aan het werk te zetten

Mijn spiritteam laat me zien dat ik nog niet klaar ben om dit programma te promoten, terwijl ik dit niet van plan was. Mijn spiritteam geeft aan dat nog heel veel meer mensen dit programma kunnen gebruiken om de verandering in hun leven te brengen waar ze naar verlangen.
Ik volg deze aanwijzing. Ze helpen me met inspiratie voor deze tekst en zorgen dat dit bericht gelezen wordt door de mensen die het ‘nodig’ hebben. Dat is waar ik om vraag elke keer als ik een bericht/blog of artikel maak. Ik vraag hen om het te brengen naar degene die het nodig hebben om het te lezen. Die deze boodschap kunnen gebruiken.
Dat wil niet zeggen dat deze mensen zich meteen inschrijven. Ik plant hiermee een zaadje.

 

Durf jij de controle los te laten en je over te geven aan jouw spiritteam?

 

 

Ik nodig jou uit voor dit waardevolle programma om te leren creëren met jouw spiritteam.

Je hebt direct toegang tot het hele programma