Heb jij dat ook? Dat je vaak dubbele getallen ziet?
Ik zie ze heel vaak. Voor mij een teken dat het spiritteam en het universum er voor me is. En dat ik ben afgestemd.

Ik zie vooral vaak het cijfer 44.  Zo werd ik vannacht wakker om 3.44 uur. Ik sliep verder en werd wakker om 6.44 uur. Ik stapte vervolgens in de auto, reed een stukje en toen ik op de klok keek was het: 8.44 uur. Op de terugweg keek ik op de klok 12.44 uur. Daarna was het 14.14 uur en wie weet wat ik vandaag nog meer mag zien.
Misschien denk je dat ik dit verzin! Ik zou het zelf bijna niet geloven als ik er niet zelf bij was geweest. Blijkbaar een duidelijk signaal van de engelen. Ze zorgen er dus voor dat ik jou dit vertel. En nu ik dit schrijf lacht mijn spiritteam hartelijk  en zeggen ze: je wilde toch iets schrijven voor jouw doelgroep over jouw spiritteam.

 

44 betekent: Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen je te helpen met alles wat jou en je dierbaren rust geeft. Je hoeft de engelen niet precies te vertellen hoe ze een situatie moeten verbeteren, maar hun slechts te vragen die te verbeteren. De goddelijke en oneindige wijsheid van de Schepper zal jou (via de engelen) naar een schitterende, ingenieuze oplossing leiden. (uit het boek: getallen van de engelen van Doreen Virtue)

De engelen willen vandaag dus laten weten dat ze er zijn en dat ik iets door mag geven.  En dat ik ze hierbij om hulp kan vragen. Ze bieden zich als het ware al zelf aan. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Ik heb ze vanochtend een aantal dingen gevraagd zoals:
– willen jullie me helpen zodat ik moeiteloos op de plaats van bestemming kom en weer terug
– willen jullie me helpen zodat ik en mijn lichaam een bijdrage kan zijn tijdens de crematie vandaag
– willen jullie me leren om nog meer te ontvangen
– willen jullie me bijstaan om moeiteloos mijn administratie te doen
– willen jullie me helpen alles wat niet van mij is, retour afzender te sturen
– willen jullie mijn zorgen overnemen
– willen jullie me de juiste mensen op mijn pad brengen die ik kan helpen met mijn kennis, coaching en healing
– willen jullie me helpen om iets te schrijven voor mijn doelgroep, moeiteloos. (dat is gelukt ????)
– willen jullie me helpen de rust te creëren zodat ik mijn spannende boek kan uitlezen
– willen jullie me helpen om vannacht lekker te slapen zodat ik morgenochtend uitgerust wakker wordt.
– willen jullie ons helpen zodat we morgen al onze troep moeiteloos naar milieupark kunnen brengen. En die vraag ik morgenochtend nog een keer.

Het is onrustig in mijn hoofd de laatste dagen. Er komt veel naar boven: oude pijn, nieuwe pijn, verdriet en situaties die ik niet meer wil creëren. De volle maan, zaterdagavond, heeft hier ook een aandeel in. Die laat me alle processen zien waar ik nog iets mee mag doen. Die laat me ideeën en ingevingen zien die ik kan doen. Er gebeurt zoveel en ik ben er ontzettend dankbaar voor. Regelmatig rollen mij de tranen over de wangen van dankbaarheid. Dankbaar voor alles wat er gebeurt, voor alles wat ik bereik en voor alles wat ik tot nu toe heb gecreëerd.

En ik vraag elke keer nadat ik de dankbaarheid heb gevoeld om meer. Ik vraag om: Wat is er nog meer mogelijk? en Hoe wordt het nog beter dan dit?
En daarmee staan de stoplichten op groen, krijg ik deelnemers en aanmeldingen voor coaching, online programma’s en BARS-sessies en mag ik zoveel moois ontvangen.
Dat alles omdat ik mijn spiritteam inzet en me volledig durf over te geven aan hun hulp. En er op te vertrouwen.
Zij zorgen voor het HOE. Ik geef alleen mijn wensen door.

Wil jij precies weten hoe mijn creaties tot stand komen?
Wil jij weten hoe jij jouw spiritteam kunt creëren en ze elke dag om hulp kunt vragen?
Wil jij de controle leren loslaten en je overgeven aan het Universum + het Spiritteam?

Dan is ‘Werken met je spirit-team’- iets voor jou.
Het is een waardevol bestaand programma waar je naast informatie over jouw spiritteam ook opdrachten krijgt om nog meer uit jezelf te halen, thema’s in jouw leven aan te boren waar jij jouw spiritteam mee aan de slag kunt zetten.

Je kunt direct starten!