Gisteravond nam ik deel aan een class om een bodyproces te leren. Een bodyproces om meer ruimte te ervaren. Wat heeft deze class al veel veranderd.
Ik merk steeds meer hoe fijn het is om lichamen te helen. Ik vind het heerlijk om ze aan te raken, ze (universele) liefde, energie en verandering te geven. Om lichamen te leren om te kunnen ontvangen.

Na de class van gisteren voel ik zoveel meer ruimte in mezelf. Ik kan nog meer creëren. Ik kan nog meer ontvangen. Er is nog zoveel mogelijk dat ik nu nog niet weet, maar wel al kan voelen. Er zijn deuren open gezet.

Ik BEN
Ik ben in ZIJN
Ik ben in verbinding met mezelf
Ik voel de energie weer door me heen stromen
Het is licht
Ik ben uit het donker
De last die ik jarenlang met me meedroeg is weg.
Het voelt licht op mijn schouders
Er zit niets meer
Ik hoef niets meer mee te nemen van de ander
Het was niet van mij
Ik nam het op me om het de ander lichter en makkelijker te maken
Ik bleef het met me mee dragen
Er kwam steeds meer bij
Ik had steeds vaker schouder- en nekklachten
Het voelde al heel lang, heel zwaar

Nu, na de class van gisteravond, voelt het licht, zit er niets meer net eb ik de keuze of ik iets wil bijdragen aan het leven van de ander. Om het leven van de ander lichter en makkelijker te maken. Ik heb andere manieren geleerd om dit te doen, andere manieren die beter bij me passen: healing, coaching, BARS-sessies en body-processen.
Ik voelde gisteravond de pijn en het verdriet van de anderen en ik besloot om het niet weg te nemen, om het niet op me te pakken. Deze keuze voelde zo bevrijdend!

De vrijheid die je ervaart bij het maken van keuzes

Wil jij ook meer vrijheid, lichtheid en gemak in jouw leven?
Stuur me een mail, edith@edithhelwegen.nl  dan kijken we naar de mogelijkheden die bij jou passen.