Ik oefen met het loslaten van controle. Als een echte controlefreak is dit een proces. De meeste tijd gaat het goed en soms, zoals vandaag, is het een uitdaging.

Signaal van het lichaam
Mijn hoofd gaat met me aan de haal en probeert de controle terug te pakken. Met hoofdpijn tot gevolg. Het laat me zien dat de hoofdpijn die ik (nu steeds minder en vroeger best vaak) een signaal is om uit het hoofd te gaan en te kiezen voor vertrouwen.

Helicopterview
De ‘waarom’ en ‘hoe’ vragen poppen op. Dit zijn de vragen die ik juist wil loslaten. Dubbel loslaten dus. Het gevecht wat er ontstaat is interessant om te volgen als ik er uit kan blijven. Dit doe ik door er als een vogel of helicopter boven ga hangen en naar mezelf kijk. Je ‘ziet’ dan wat er precies gebeurt.

Ik luister naar mijn lichaam en kruip met een beker thee en een dekentje op de bank. Geheel in overgave. Ik geef mezelf toestemming, omdat ik weet dat dit nu nodig is. Ik weet dat dit meer creëert. Ik weet dat dit, deze chaos, de verandering creëert waar ik om gevraagd heb.

Dus stel jezelf de vraag: Is dit de verandering die ik wil creëren? als er chaos is.

Is er chaos in je hoofd en kom je zelf niet uit?
In een Business Boost Sessie stel ik vragen en clearen we de overtuigingen die je tegen houden waardoor er meer helderheid én verandering is na de sessie.