Onze denkpatronen zijn vaak ingesleten patronen, vastgeroest en moeilijk te doorbreken. Ons hoofd wil dit denkpatroon ook moeilijk loslaten. Het vergt training zoals je je spieren traint. Dit duurt vaak lang.
Een van de redenen waarom ik op energetisch niveau werk is dat je deze denkpatronen vanuit een ander niveau aanpakt. Met praten en denken kom je vaak niet verder. Bovendien heb je dit al jaren gedaan en geprobeerd.
Een nieuwe aanpak die ik aanbiedt is een Serenity BARS-sessie. Een massage waarin 32 punten op je hoofd licht worden aangeraakt waardoor energie gaat stromen. Alsof je hoofd wordt gereset, zoals een computer.

Wat het mij tot nu toe heeft gebracht door BARS-sessies te geven en te ontvangen is dat ik meer ruimte ervaar, meer ruimte mag innemen, minder oordelen heb (en dus meer liefde kan kiezen), meer vrijheid voel, al veel belemmeringen en beperkingen mocht loslaten, denkpatronen heb doorbroken en vandaag de controle die mijn hoofd constant op me wil uitoefenen mocht loslaten. En ik kan je niet vertellen hoe bevrijdend dit is, hoe licht dit voelt en hoe blij ik hiermee ben.

Elke BARS-sessie gebeurt er weer iets anders. Mag ik loslaten wat mijn lijf wil loslaten en dat is niet perse wat mijn hoofd wil loslaten. Vaak ontstaat er 1 dag na een BARS-sessie chaos in mijn hoofd. Dan weet ik het echt even niet meer. Wat ik wél weet is dat er iets aan het verschuiven is waardoor er daarna helderheid en vrijheid ontstaat. Krijg ik inzichten en inspiratie en een dieper vertrouwen in mezelf en mijn innerlijke stem.

Door deze BARS-sessies is er voor mij dus al zoveel veranderd op korte termijn. Ik voel en ervaar veel meer oneindige mogelijkheden voor mezelf. Alles is mogelijk voor mij, komt steeds dichterbij.

Ik gun jou dit ook want ik weet als geen ander hoe deze denkpatronen en controle je kunnen beperken en belemmeren in je leven.

Waar helpen BARS-sessies nog meer voor:
√ als je meer wilt ontvangen
√ als je een vol hoofd hebt en verlangt naar (innerlijke)rust en een leeg hoofd
√ moeite hebben met keuzes maken
√ slecht slapen
√ moeilijk kunnen ontspannen
√ als je meer energie wilt
√ meer moeiteloosheid, plezier en overvloed in je leven wilt
√ meer bewustzijn wil ervaren
√ stress ervaart
√ als je de behoefte hebt om je hoofd te ‘resetten’

 

[maxbutton id=”98″ ]