Vanochtend tijdens de call van het programma ‘Open de deur naar nieuwe mogelijkheden’ kwam ineens het thema Gemak voorbij.

Wat is gemak voor jou?

Mijn ouders vertelden me vroeger dat als iets met gemak ging, het niets is. Dat houdt in dat ik een level hoger moet, een hbo opleiding ipv mbo, iets doen waar ik meer moeite voor moet doen.
En tijdens deze call vanochtend was het inzicht voor mij dat ik gemak toch nog niet volledig kan omarmen. Zo fijn om dit inzicht te krijgen.

Het was een standpunt dat ik moeite heb dat het ALTIJD vanzelf kan gaan. Als ik dit zou kiezen 😉

Het is leuk als je een parkeerplaats voor de deur creëert met gemak of dat er een pakketje eerder wordt bezorgd of op de dag dat je het graag wilt ontvangen.  Het is fijn als je iets creëert waar je meteen deelnemers voor krijgt. Het is leuk als je moeiteloos en zonder file naar de randstad kunt rijden.
Dat zijn (voor mij) basale dingen. Ik vraag en ontvang het. Met totaal gemak.

Er zijn gebieden in mijn leven waar ik dit gemak nog niet kan toelaten. Omdat ik deze belangrijk en groot maak. Waar ik het standpunt nog heb dat ik hier hard voor moet werken en dat dit echt niet vanzelf kan gaan. Terwijl ik heel veel ervaringen heb opgedaan dat gemak écht mogelijk is. Ik kies dus nog niet voor gemak in deze gebieden.

Ben jij echt bereid om TOTAAL GEMAK toe te laten op ALLE gebieden in je leven?

Welke gebieden in jouw leven maak jij belangrijk en groot?
Dat zijn de gebieden waar je worstelt en waar je nog geen gemak kunt toelaten.

Hoe zou het voor je zijn om jouw leven te creëren met totaal gemak en de standpunten die dit tegenhouden los te laten?

In de gratis zoom call ‘Wat wil jij als jouw leven creëren?’ die ik as maandagavond geef, vertel ik meer over jouw leven dat je kunt creëren, keuzes maken, gemak en ontvangen.

Ben jij er bij?

 

Gratis zoom ‘Wat wil jij als jouw leven creëren?’
datum: maandag 11 januari om 20.00 uur
tijd: 20.00 uur