Vanmiddag zag ik deze quote voorbij komen op facebook.

 

Ik wilde net mezelf met een oordeel om de oren slaan toen deze quote voorbij kwam: 

Every time you have to chance to go into judgement for yourself or someone else, and you choose not to…

you change the world

En ineens dacht ik: ik kan nu ook kiezen om die oordelen over mezelf niet te hebben. Om niet in het drama te schieten, om mezelf niet te vertellen dat ik het beter had moeten doen … etc etc. En daarna niet meer af te zakken in een negatieve energie.

Wat als ik dit niet meer kies?

Mijn hoofd zegt meteen: HOE?? en wat moet ik dán zeggen?

Mijn lichaam reageert met een heel koude rilling die van boven naar beneden door mijn lichaam trekt. Alsof er iets wordt afgevoerd.

Nee, ik kies niet weer voor oordeel. Ik kies voor liefde voor mezelf. Mezelf te vertellen dat het goed is zoals het is. Ik blijf even in dit gevoel zitten: De liefde voor mezelf. De warmte waarmee mijn lichaam wordt gevuld.

Mijn hoofd sputtert tegen maar ebt heel langzaam weg. Omdat ik krachtig in de energie van liefde zit. Elke keer weer blijven kiezen voor liefde voor jezelf. En nog een keer, en nog een keer en nog een keer. Voor altijd ❤️

Met deze energie verbeter je de wereld. De wereld begint bij jezelf. Dat begint weer met een keuze. Een keuze vanuit liefde voor jezelf.

 

Morgenavond start het 10 dagen programma ‘Vanuit liefde voor jezelf’

Natuurlijk gaan we het over oordelen hebben en hoe je hier bewust van kunt worden. Zodat je een andere keuze kunt maken. Een keuze die beter bij jou past. Een keuze die liefdevoller is voor jou en jouw lichaam.

Wat als je geen oordelen meer zou hebben over jezelf? Die vraag zal je hoofd heel graag beantwoorden:
– wat moet er dan van jou terechtkomen?
– niemand die je meer achter je broek aanzit!
– dat gaat niet goed komen!

Hoor je het jezelf zeggen?? Je hoofd laat meteen alle alarmbellen afgaan. Uit angst dat je afglijdt van het pad dat je nu loopt. Uit angst dat je hoofd de controle zal verliezen.

 

Jij bent niet je hoofd.
Jij bent niet de stem van je innerlijke criticus.
Jij bent niet de stem van je ego.

Wat wil jij vanuit liefde voor jezelf?
Wat voelt licht voor jou?

❤️Als je het niet voor jezelf wilt doen,

doe het dan voor een betere wereld. ❤️

 

Alle info over dit online programma ‘Vanuit liefde voor jezelf’