Ik zat vandaag vast in de energie van ‘ik kan het niet’
Een energie waardoor ik me afvraag of ik kan bereiken wat ik graag wil. Of ik het leven kan leiden waar ik naar verlang. Of dit voor mij wel mogelijk is, of ik capabel genoeg ben om dit te doen.
Ik kan hier enorm in blijven hangen. Ik kan hier scenario’s over bedenken zodat ik in mijn slachtofferrol kan kruipen. Een heerlijke rol maar……

Het levert me niet op wat ik graag wil. Het creëert meer van ‘ik kan het niet’ in plaats van ‘ik kan het’ en vertrouwen in mezelf.

Wat levert me dit wel op?
Het geeft me een excuus om niet in mijn kracht te staan en excuses en verklaringen te geven over waarom ik het niet kan en het me dus niet lukt.

Ik heb een keuze hierin.

Wat kun je hiermee als je in deze energie zit? 5 tips voor jou:

1: stel jezelf de vraag of deze gedachte(s) van jou zijn?
Is dit jouw gedachte of is het een gedachte die je waarneemt?

Ik realiseerde me dat ik dit waarnam en dat het niet eens mijn gedachte is. Ik creëer dus een realiteit op een gedachte die niet van mij is. Dit resulteert in het leven van een realiteit die niet van mij is. Dat werkt niet, ik leef een leugen. Probeer maar eens een leugen te leven!

2: als deze gedachte niet van jou is, stuur deze gedachte (energie) retour afzender. Of stuur het terug in liefde waar het vandaan komt. Maak er je eigen zin van. Je hoeft niet te weten van wie dit is. Wil je iemand niet belasten met deze energie? Stuur het naar de aarde waar de energie wordt getransformeerd. De aarde heeft geen oordelen over de soort energie die het ontvangt. Hier kunnen we een voorbeeld aan nemen 😉

3: Alles is mogelijk!
Weet dat alles mogelijk is.
Ook voor jou. Zelfs voor jou.

4: Vertrouw op jouw innerlijk weten
Wanneer je vertrouwt op dat wat je weet, is het leven veel lichter. Er is meer gemak omdat er geen twijfel is, geen onzekerheid, geen verwachting want je WEET dat het gebeurt wat jij voor ogen hebt.

 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je vertrouwt op dat wat jij innerlijk weet?

 

5: Bel iemand
Blijf hier niet mee rondlopen. Je hebt de neiging om hier zelf uit te komen, te bedenken hoe je dit moet doen. Dan zit je in je hoofd en is er geen energie van Alles is mogelijk en ook geen vertrouwen op dat wat ik weet. Ga met iemand in gesprek die je vragen kan stellen hierover waardoor je helderheid hierover krijgt en een bewuste keuze kunt maken hierin.

 

Wil je meer tips over het creëren van jouw eigen realiteit?
Wil je meer weten over het leven dat jij voor jezelf voor ogen hebt?
Ik geef deze week een zoom-call ‘Creëer jouw leven met ontspanning, ontvangen & gemak’

Datum: donderdag 21 januari
Tijdstip: 20.00 uur
Prijs: € 20,-

[maxbutton id=”165″ ]