Wat kan ik vandaag creëren?
Welke informatie kan ik doorgeven?
Welke informatie en inzichten kan ik zelf ontvangen?
Waar heb ik zin in om te doen?
Als alles mogelijk is, wat zou ik dan doen vandaag?

Zomaar wat vragen die ik elke ochtend stel. Ik word er blij van. Vragen stellen, in verwondering zijn wat de dag zal brengen en tegelijkertijd doorgaan met wat er nodig is vandaag: een yogales en de voorbereidingen treffen voor de Rite van de Baarmoeder morgen. Kerstmuziek op de achtergrond en met de stofzuiger en poetsdoek door het huis. De energie voelend en al neerzetten voor morgen. Veiligheid, geborgenheid, warmte, zachtheid en liefde.

Ik vind het heerlijk. Ik kan er zo van genieten om met energie te werken. Bewust zijn van deze energie en wat het van ons vraagt. Wat vraagt aandacht en waar mag nog eens op een diepere laag naar gekeken worden. We gaan naar volle maan toe die volgende week donderdag 12-12 vol aan de hemel staat. De periode naar volle maan toe is een periode waarin je nog eens kunt kijken naar jouw plannen, wensen, doelen, verlangens en deze eventueel bijstellen.

 

Rondom volle maan is de periode om los te laten. Wat mag je los laten? Welke andere keuze mag je nu maken? Uit je oude patroon stappen en kiezen voor iets anders. Een nieuw patroon waar je in mag stappen voor het komend jaar 2020.

Ik help je hier graag mee door middel van een healing. Een afstandshealing die jij, in jouw eigen omgeving, mag ontvangen om jou te helpen los te laten en die andere keuze te maken. Als voorbereiding op wat er volgend jaar komen gaat voor jou.

 

Volle Maan Afstandshealing
Datum: donderdag 12 december
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Locatie: lekker thuis, in jouw eigen omgeving
Prijs: € 10,-

 

ja, ik wil graag deze afstandshealing ontvangen

 

Na aanmelding ontvang je een mail met  informatie over hoe je deze afstandshealing het beste kunt ontvangen en hoe je als nazorg goed voor jezelf kunt zorgen.
Na de afstandshealing ontvang je van mij een mail met mijn ervaringen en de gebieden van je lichaam waar je een healing op hebt ontvangen.

Wat is een afstandshealing precies?
Het is géén geleide visualisatie of meditatie. Het is een healing van pure energie die je van een afstand via mij ontvangt.
Tijdens deze healing geeft het Universum je energie en ik word gebruikt om deze energie aan jou door te geven. Het Universum, mijn spirit-team met engelen en gidsen zullen mij én jou helpen in het proces om meer inzicht en reflectie te ervaren.

 

Wat als je er niet live bij kunt zijn?
Je kunt de healing nog tot ongeveer 36 uur later ontvangen. Dus als je op het moment dat het jou uitkomt tijd kunt vrijmaken, is de healing nog net zo krachtig.
Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mail: info@edithhelwegen.nl