Als Manifesting Generator (Human Design) weet ik inmiddels dat ik mag kiezen op basis van een hell yes gevoel. Een gevoel vanuit mijn sacrale chakra, waar ook de baarmoeder zit. Dan kan het zijn dat ik ineens een andere keuze maak.

Zo zat ik dit weekend dus niet in Salzburg bij een congres maar koos ik voor een paar dagen aan zee: me time.
Het ticket en appartement voor het congres waren al geboekt.
Ja, er kwam eerst een heleboel bullsh*t en oordelen omhoog en dat sterkte me nog meer om te kiezen waar ik behoefte aan had. Ik vertrouwde volledig op deze nieuwe keuze.

De zee was onstuimig, het stormde. Het zand zat in mijn oren en wat was dat heerlijk: uitwaaien aan zee.

Ik trakteerde mezelf op een sauna avond om nog meer te ontspannen. De warmte, het zweet dat over mijn lichaam liep, het dompelbad en een heerlijke maaltijdsalade met zalm.

Ik volgde zaterdagochtend het congres online en maakte daarna een lange strandwandeling terwijl de zon steeds feller begon te schijnen.

Tijd alleen doorbrengen is voor mij een must. De natuur hoort hier bij. Ik houd van water, ik houd van de zee en kan er naar blijven kijken. Het brengt rust en zorgt voor heldere momenten en een heleboel inspiratie.

Lukt het jou om tijd voor jezelf te plannen? 

Je weet hoe belangrijk dit voor je is. Alle excuses die je gebruikt om dit te negeren worden uiteindelijk een groot verhaal dat je jezelf verteld om die me-time niet te nemen.

Wat zou er veranderen als je die tijd voor jezelf wel nam, hoeveel tijd per dag dit ook is?

Wat zou er veranderen voor je bedrijf als je die tijd voor jezelf structureel zou inplannen en deze tijd claimt? 

Denk je nu: Dan kan ik minder tijd besteden aan mijn klanten en mijn bedrijf, dan moet mijn hele systeem op de schop. 
Je schiet in de stress en van de andere kant voel je ook dat dit is waar je naar verlangt; het zou je meer rust en ruimte geven.

Deze omschakeling hoef je niet alleen te doen. Hoe zou het voor je zijn om samen dit proces in gang te zetten en jezelf die rust en ruimte te gunnen om het anders te doen: op jouw manier?

Je voelt de frustratie omdat je leven nu draait om je bedrijf. Je merkt af en toe op dat je er minder plezier aan beleeft, je leeg bent aan het eind van de dag. De voldoening die je vroeger voelde is minder geworden.
 

Past jouw business in het leven dat je wilt leiden?

 
Een co-creatie met mij betekent dat we dit veranderingsproces in gang zetten. Jij kunt doorgaan met je werk binnen je bedrijf en ik houd het overzicht over de stappen die nodig zijn om deze verandering te realiseren.

Als sparringpartner begeleid ik je door dit proces, moedig ik je aan, stel ik vragen om jouw grote visie scherper te krijgen, brainstormen we over de mogelijkheden die ik zie.

Als oracle luister ik naar de fluisteringen van je business maar ook naar die van jouw lichaam. Zo worden de stappen zichtbaar die je kunt zetten en ontdekken we de blokkades die je nu nog tegenhouden. Mijn intuïtie is leidend in dit proces.
Ik voel jou
Ik voel jouw bedrijf
Ik voel alles
Ik haal het diepste ongeziene dat gezien wil worden boven tafel. Bij jou en ook in jouw business en dat krijg je terug.

Al mijn kennis
Al mijn ervaring
Al mijn innerlijke wijsheid
De wijze vrouw in mij
Alles deel ik met jou

Als healer werk ik energetisch met je lichaam, live of op afstand. Blokkades worden geheeld en de energie gaat weer stromen. Je innerlijk vuurtje wordt weer aangewakkerd en je staat weer volop in het leven.

Als spaceholder bied ik je de space die nodig is om dit proces met meer gemak te doorlopen dan jij voor mogelijk hebt gehouden. Juist omdat we het samen doen en je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden. De weg stippelt zich vanzelf uit. Het enige wat je hoeft te doen is de broodkruimels te volgen en ik loop naast je.

Dit traject is dus niet standaard 😉 

Het resultaat is dat je volgend jaar al het leven kunt leiden dat je voor ogen hebt.

Wil je weten hoe we dit proces samen kunnen doorlopen?