Ik kijk er enorm naar uit om met kleine groepjes vrouwen te werken en ze naar een hoger level te tillen en een realiteit te creëren voorbij aan de realiteit die je tot nu toe gecreëerd hebt.

Hoe zou het voor je zijn om terug te komen bij jouw essentie?

 

Het is een groepstraject van een jaar waarin jij jezelf ontwikkelt en de verandering inzet waar jij naar verlangt. In jouw eigen tempo.

In dit traject ga je een andere realiteit creëren dan die wat je tot nu toe hebt gecreëerd. Daar bedoel ik mee dat je meer jezelf gaat zijn, je komt terug bij jouw essentie van wie je werkelijk bent. Je omarmt jezelf in plaats van jezelf te veroordelen. Je gaat keuzes maken die beter bij je passen, je gaat standpunten en overtuigingen loslaten die je niet meer dienen. Daardoor gaat jouw realiteit er anders uitzien en treedt er verandering op waar jij naar verlangt.

Je gaat de energie volgen. De energie die bij jou past, de energie die licht is ook al is het spannend.
Je weet dat je geboren bent voor meer. Een meer dan gemiddeld leven. Je weet dat je hier iets te doen hebt in dit leven hier op aarde. Je weet dat je anders bent dan anderen.
Tot nu toe heb je je aangepast in dit leven, heb je geprobeerd te passen en ‘normaal’ te zijn. Heeft dit tot nu toe gewerkt voor jou?

Jij bent uniek en dus zal je leven ook niet gemiddeld zijn als jij durft om echt uniek te zijn. Uniek in je keuzes, uniek in jouw missie, uniek in je business, uniek in je leven.

Het durven uniek te zijn en hier echt voor te gaan staan, duurt zijn tijd. Dat is een van de redenen dat dit een jaartraject is. Zodat je hierin kunt groeien, zodat ik en de mastermindgroep er voor je zijn en je hier altijd op terug kunt vallen.

Hoe zou het voor je zijn om jezelf te ontwikkelen en te kiezen voor het leven waarvan jij diep van binnen weet dat dit voor je bestemd is?
Waar je helemaal jezelf mag zijn, jezelf volledig mag erkennen om wie je bent en je je niet meer laat tegenhouden door angst, jezelf, oordelen en/of door anderen. Je danst op het pad van het leven zoals een fee, licht, luchtig, speels en vol liefde.

Wat gaan we doen gedurende dit traject van een jaar:
Met een kleine groep starten we een Mastermind, waarin jij jezelf én elkaar naar een volgend level helpt in jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook in jouw business. De kracht van een groepstraject.

Je bent bereid om te werken aan jezelf en te leren van de anderen.
We werken aan bepaalde thema’s gedurende 10 maanden waardoor jouw proces zich ontwikkelt.

Thema’s die aan bod komen tijdens dit traject zijn:
√ jezelf erkennen en je plek innemen
√ zelfliefde; minder streng naar jezelf, meer mildheid en compassie
√ het erkennen van jouw gaves, jouw potentie en datgene je hier op aarde te doen hebt
√ verbinding met jouw vrouwelijke energie; weten wanneer je jouw mannelijke en wanneer je je vrouwelijke energie kunt inzetten
√ verbinding met jouw seksuele energie, jouw creatie-levensenergie
√ meer gemak en plezier in je business en/of je werk
√ moeiteloos geld creëren.
√ leren om nog meer te ontvangen
√ energetische marketing
√ jezelf bevrijden van ballast/bullshit
√ het vinden van jouw eigen ritme (dag, maand, jaar), het ritme van jouw cyclus en het ritme van de seizoenen, waar je volledig op kunt vertrouwen
√ het omarmen van jouw spirituele kant, het lichtwerker zijn.

Dit jaartraject is een combinatie van gezamenlijke dagen en individuele sessies. Online zullen er ook bijeenkomsten zijn tussendoor, evenals afstandshealingen die je mag ontvangen in dit traject.

Wat krijg je precies:
10 dagen gedurende 12 maanden waaronder 1 dag een Access Bars-class
10 uur aan invidivuele coaching
10 groepscalls
Een Mastermind-groep met inspiratie, livestreams, meditaties, voor al jouw vragen en het delen van ervaringen.

Ik werk heel intuïtief tijdens deze dagen en het zal een mix worden van meditatie, healing, coaching, kennisoverdracht en het delen van ervaringen.

Ik wil jou gedurende dit traject laten zien hoe uniek jij bent en dat je jouw waarheid mag leven. Volledig jezelf mag zijn en daarmee geld verdient.
Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen proces.
Ik ben de facilitator, de helikopterpiloot die van bovenaf jouw situatie objectief bekijkt, jouw steun in de rug, en jouw liefdevolle schop onder je kont 😉

Start: vrijdag 1 oktober 2021
Tijdstip: van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: regio Roermond

Overige data:
vrijdag 29 oktober (Access Bars -class)
vrijdag 26 november
vrijdag 21 januari

Exacte data: februari, maart, april, mei, juni, juli volgen nog.

BONUS:
√ Je mag aan alle basis-programma’s gratis deelnemen wat ik in dit jaar online creëer.
√ Je ontvangt bestaande online programma’s
√ rollertjes essentiële oliën die jouw ondersteunen in jouw proces, op maat gemaakt voor jou.  

Groeit jouw verlangen om hier bij te zijn?
Laten we dan een afspraak maken voor een vrijblijvend km-gesprek:info@edithhelwegen.nl

! Wil je dit groepstraject liever als een individueel traject? Dan is dit ook mogelijk.

Reviews

Edith, het traject was een waardevol jaar. Alles kwam aan bod. Verdieping bij mezelf, bewustwording, inzichten over dingen waar ik nooit bij stil had gestaan. Ik ben nog dichter bij mezelf gekomen en heb daardoor knopen doorgehakt. Elke groepsdag was een “uitje” we hebben gelachen, soms waren er tranen. Maar je kon gewoon jezelf zijn zonder oordeel.

Je hebt ons waardevolle tools gegeven en je was altijd bereid een app te beantwoorden, te bellen om je weer verder te helpen als je even een vraag had.

Ik heb je ervaren als een warm, liefdevol persoon, dankjewel voor alles😘🌟🍀

 

Kind&Caring

Dat is de energie die Edith uitstraalt met haar vrolijkheid en gave om vragen te stellen die ruimtes openen naar meer bewustzijn.

Tijdens het Goddes traject heb ik weer vele lagen mogen afpellen en naast deze verdieping ben ik juist ook meer een ruimte van expansie gaan ervaren.

Het Goddes traject was voor mij echt een cadeautje waar aardse zaken in een ander perspectief kwamen, net als energie en bewustzijn. It’s all one… ik bedenk dit nu niet meer alleen met mijn hoofd, ik belichaam het iedere dag meer. Ik neem het waar, ik weet het, ik ontvang het en kies het iedere dag.

Edith creëert een veilige en intieme ruimte. Ze staat altijd open voor vragen, een telefoontje tussendoor en weer wat lagen af te pellen. Ze is direct op een fijne manier in combinatie met veel lachen.
Van zowel de gesprekken als de bodyprocessen heb ik genoten, na soms de nodige weerstand;) Dankbaar voor dit prachtige traject en met nog 2 andere Goddessen was dit echt een avontuur!
 
 
Een brede waaier aan tools worden aangeboden in dit traject waardoor je dichter bij jezelf komt in een warme, veilige sfeer. Je krijgt de kans om buiten je comfortzone te treden en zo jezelf op een nieuwe manier te leren kennen.