Yoni is een symbool voor vrouwelijkheid.
Yoni is de tantrische term voor de vrouwelijke geslachtsorganen oftewel ‘bron van leven’. De vrouwelijke geslachtsorganen zijn de vulva, de vagina, de baarmoeder, de eierstokken en eileiders.

De vulva en vagina zijn nog steeds een taboe. Er wordt niet, nauwelijks of stiekem over gesproken. Jouw vagina is de ingang naar jouw tempel van al jouw kracht en innerlijke wijsheid.

Je vagina hoort bij jouw lichaam, is er een deel van dat je mag accepteren en mag erkennen.

Door alle triljoen jaren heen is de vagina gebruikt, misbruikt, verminkt. Emoties die in de vagina zijn opgeslagen vanuit de vrouwenlijn zijn pijn, verdriet, vernedering, woede, angst.

Wat als jij je mag bevrijden van deze emoties?

Wat als je als vrouw trots kunt zijn op je yoni en je de levenskracht kunt ervaren die het met zich meebrengt als je je losmaakt van oude emoties, patronen en datgeen waar jij aan vasthoudt. Pure levenskracht kan dan door je lichaam stromen waardoor je als vrouw met meer gemak kunt ontvangen.

Je mag eindelijk zijn zoals je bent. Je kunt dit geheel erkennen. Er is hierdoor meer innerlijke rust. De oordelen en het streng zijn naar jezelf maken plaats voor zachtheid en compassie.
Vanuit een energie van ZIJN kun jij jouw leven leiden. Zonder iets na te jagen, zonder hard te moeten werken en/of te vechten met jezelf. Je leven lang was jij de slaaf om de energie na te streven en nu hoeft dit niet meer. De energie werkt nu voor jou.

Je mag de controle loslaten en het leven laten gebeuren zoals de bedoeling is. Je kunt het Universum vertrouwen. Het pad, jouw levenspad, is al gelegd. Jij mag kiezen of je dit pad bewandeld met gemak of met geworstel.
Je mag op jezelf vertrouwen. Jij kunt dit proces doorstaan.
Jij bent een krachtig persoon, dat heb je je hele leven al bewezen en nu mag je ook jouw liefdevolle kracht omarmen. De liefde voor jezelf, de liefde voor het leven.

Hoe zou het voor je zijn als je meer kunt genieten, nog meer mag ontvangen en meer plezier hebt in het leven? 

Als je vastloopt in het leven of met jouw onderneming, kan een yoni healing helpen om de stroom weer op gang te brengen.

 

Wat is een yoni-healing?
Omdat de yoni in verbinding staat met jouw hele lichaam, wordt jouw hele lichaam gemasseerd. Daarmee wordt jouw lichaam geëerd inclusief jouw vagina. Je voelt je compleet en in verbinding met jezelf en jouw lichaam op een dieper niveau.

Ik werk vanuit zachtheid en puurheid.

Deze healing is niets seksueels.

 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Je krijgt een uitgebreid telefonisch kennismakings- intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en dient er voor kennis met elkaar te maken en te kijken of er een klik is. Je moet je vertrouwd en veilig voelen. Tijdens dit gesprek zal ik met jou doornemen hoe de sessie in zijn werk gaat.

De sessie duurt 3 uur. We starten de sessie met een geleide meditatie gebaseerd op jouw thema. We werken naar de massage toe.

Daarna starten we met de massage. Ik communiceer met je lichaam, afhankelijk waar jouw lichaam behoefte aan heeft, start ik de massage bij het hoofd of bij de voeten. Daarna masseer ik de rug om je energetische rugzak te verwijderen en eventuele knopen die vastzitten, los te maken. Dan de voeten, benen en billen. Daarna de borstkas, buik en als laatste de yoni.

Je ontvangt na de sessie een half uur nazorg. Je mag deze sessie zelf inplannen op het moment dat jij er behoefte aan hebt.

Ik sta garant voor veiligheid, privacy en hygiene. Mijn handen zal ik tijdens de massage regelmatig wassen.

 

 

Deze yoni-healing vraagt van jou liefde, geduld en tijd. Het proces is niet klaar in 3 uur. Neem daarna regelmatig tijd om je met jezelf te verbinden, deze verbinding te verdiepen en te doorvoelen welke stappen dat van jou worden gevraagd.

 

Prijs:
Ik bied je tijdens de zomermaanden juli en augustus deze yoni healing aan voor € 345,- incl btw. Dit is inclusief een telefonisch nazorg gesprek van een half uur.

 

Voel je dat dit iets voor jou is? Neem contact met me op voor een vrijblijvend km gesprek: info@edithhelwegen.nl