De laatste tijd voel ik dat ik meer verbinding wil met mijn lichaam. Op sommige momenten dat ik dit kan ervaren, voelt het als een eenheid. Weet ik precies wat ik mag doen, mag eten, welke kleren ik mag dragen en waar we naar toe wandelen. Op andere momenten duw ik de gevoelens die ik gewaar ben weg door net iets te veel te eten of te drinken waardoor ik het volle gevoel van mijn maag voel ipv de gevoelens die ik gewaar ben.

En ja, daar heb ik soms nog wel wat oordelen over. Oordelen over het feit dat ik me zo heb laten gaan, dat ik voorbij ben gegaan aan het gewaar-zijn. Of zelfs voorbij ga aan de lichtheid die ik ervaar maar die nog oncomfortabel voelt dat ik het nog niet kan toelaten.

Wanneer ik in verbinding ben met mijn lichaam luister ik naar mijn lichaam. Heb ik geen oordelen over mijn lichaam en kan ik in gesprek met mijn lichaam op het moment dat ik pijn of stijfheid voel. Het lichaam laat me zien en/of vertelt me waarom dat het dit signaal afgeeft en ik kan er moeiteloos naar handelen.
Ik ben dan lief naar mezelf en zorg goed voor mezelf.

De energie en kracht die ik voel als er verbinding is, voelt écht superfijn. Ik vraag dan ook vaak:
lichaam, hoe kunnen we nog meer verbinding met elkaar creëren?
Wat heb je nodig om deze verbinding te versterken?
Wat mag ik doen, zijn, ervaren?

Vragen stellen helpt op het moment dat je oordelen naar jezelf hebt.
Vragen stellen helpt om meer mogelijkheden toe te laten
Vragen stellen en verbinding creëren helpt om meer te kunnen ontvangen op alle gebieden in je leven.

Mijn lichaam vraagt om BARS-sessies, bodyprocessen, eten zonder gluten, eten zonder lactose, wandelingen, yoga.
Mijn buik gaf de afgelopen weken signalen af van pijn, opgezette buik, obstipatie. Ik negeerde dit, wilde er niet naar luisteren. Mijn buik is nu eenmaal niet mijn favoriete lichaamsdeel. Er is altijd gedoe met mijn buik. Niet voor niks natuurlijk 😉

Ik voelde dat ik dingen vasthield in mijn buik. Opgeslagen emoties en gevoelens, de meeste niet van mij. Vorige week ben ik toch in gesprek gegaan met mijn buik. Ik kon het niet meer negeren. Mijn buik gaf aan dat deze opgeslagen emoties en gevoelens los gelaten mochten worden. Ik regelde een healing voor mezelf.
Het gaf ook aan dat mijn darmen gereinigd willen worden, ook daar zit veel opgeslagen wat los gelaten mag worden.

Dat zette me aan het denken. Eigenlijk was het een bruisend idee 🙂
Ik start met een 30 dagen programma om meer verbinding met mezelf te creëren. En ik nodig jou uit als je:
– meer verbinding wil met je lichaam
– meer plezier wil met je lichaam
– wilt leren luisteren naar je lichaam
– energetisch én lichamelijk overtollige ballast wil loslaten
– je lichaam een boost wil geven op het zelfhelende vermogen
– oude patronen wilt doorbreken
– je lichaam wilt leren kennen
– en die eenheid wilt vormen waardoor je nog meer gaat creëren in jouw leven en nog meer plezier gaat ervaren met jouw lichaam.
Wie wil dit nou niet!!

Nee, je hoeft niet streng op dieet!

Het doel met dit programma is om te leren luisteren naar wat je lichaam wil zeggen.
Wat heeft jouw lichaam nodig
Wat willen de klachten zeggen
Is alles wat ik ervaar wel van mij? 
Geen oordelen meer hebben over jezelf en jouw lichaam
Meer liefde voor jezelf en je lichaam
Wat wil jouw lichaam eten en drinken
Wat wil jouw lichaam dragen qua kleding
Welke bijdrage kun jij zijn voor mijn lichaam
Welke bijdrage kan jouw lichaam zijn voor jouw
Meer mogen ontvangen met je lichaam

DOE JE MEE?

Ik wil dit graag samen doen!
Met een groep kun je elkaar inspireren, motiveren, vragen stellen, kennis en ervaringen delen

Wat houdt het precies in:
We starten op maandag 15  april as.
– Er is een (geheime) FB-groep
– We starten de 30 dagen met een energetische reinigingsvisualisatie
– Ik geef elke week minstens 2 livestreams.
– (bijna) elke dag inspiratie, motivatie
– Je stelt je eigen doel. Dit kan zijn: meer verbinding met je lichaam, verbeterde gezondheid, meer energie, oude ballast loslaten, nieuwe patronen en overtuigingen creeren, minder klachten ervaren, minder suikers eten, minder cafeïne, meer bewegen,  of welk doel jij ook stelt om meer verbinding met jouw lichaam te creëren.
– Je kunt eten/drinken wat jij wilt én/of wat jouw lichaam aangeeft. Zolang er geen oordelen, schuld- en schaamtegevoelens zijn, kun je alles eten.
– De tools van Access Conscious worden gebruikt
– Energetische clearings ivm oordelen, overtuigingen, gedachtes, gevoelens, emoties en vastgeroeste patronen

Het is niet:
– je hoeft niet 30 dagen streng op dieet, geen eten of vloeibaar eten.
– Je krijgt geen instructies over gezonde voeding, voedingspatronen, beweegpatronen.

Het is wel:
√ bewustzijn creëren over jezelf, je lichaam, je (onbewuste) patronen waardoor je andere keuzes kunt maken dan je tot nu toe gedaan hebt.
√ lief zijn voor je lichaam
√ meer energie
√ een betere gezondheid
√ meer creatie

Dit programma is voor jou als:
√ je bereid bent om meer bewustzijn te creëren. Bewustzijn in het algemeen, met jezelf en met je lichaam.
√ je wilt leren om verbinding te voelen met je licham
√ je uit het hoofd wilt en verbinding wilt met je gevoel
√ je keuzes wilt leren maken vanuit je gevoel of gemaakt door je lichaam waardoor je niet meer hoeft te twijfelen. Je volgt de lichte energie om jouw pad te lopen.
√ je je voor 30 dagen wil committeren

Wat krijg je precies:

√ Deelname aan de Fb-groep met inspiratie, motivatie, energetische clearings, visualisaties, tools van Access Consciousness

√ De mogelijkheid om al jouw vragen over dit thema te stellen en er op deze manier alles uithalen wat er voor jou uit te halen valt.  

√ Levenslang toegang tot alle livestream en inspiratie

Bonus:

√ Audio opnames van alle livestreams en visualisaties 

€ 77,-

(incl BTW)

JA, ik wil meer bewustzijn creëren met mijn lichaam

 

Dit programma is een investering in jezelf en je krijgt er heel wat voor terug: bewustzijn, gezondheid, een boost om jouw lichaam te helpen naar een zelfhelend vermogen, leren ontvangen met je lichaam, een positief effect op je emoties, meer verbinding, lichtheid, inspiratie, motivatie, kennis, ondersteuning.
Wat is jou dit waard?

Stuur me een mail als je interesse hebt of vragen hebt: info@edithhelwegen.nl