Online Programma

I AM LOVE

 

Zelfliefde
Houden van jezelf
Jezelf zijn
Jezelf accepteren
Geen oordelen meer over jezelf hebben
Alleen maar de energie uitstralen die jij wilt zijn
Vanuit deze liefdevolle energie alles creëren waar jij naar verlangt

Stel je eens voor
Dat je helemaal jezelf mag zijn
Dat er geen begrenzingen voor je zijn
Dat alles mogelijk is
Dat je mag doen wat jij graag wilt
Dat je daar je geld mee mag verdienen
Dat jij bepaalt op welk manier je dit doet
Omdat dit goed voor je voelt
Omdat dit bij je past

Hoe voelt het voor je als
Je goed voor jezelf zou zorgen
Aardig voor jezelf zou zijn
Liefdevol naar jezelf zou zijn
Jezelf 100% accepteert hoe je bent

Ja, jij bent anders
Je voelt je anders
Juist omdat je anders bent, mag je er zijn
Met jouw unieke talenten, kwaliteiten, gaves
Daarom hoef jij jezelf niet weg te cijferen
Hoef jij jezelf niet klein te houden
Hoef je je niet anders voor te doen
Hoef je je niet aan te passen
Hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om het anderen naar hun zin te maken
Dat heb je al jarenlang gedaan. Waarschijnlijk al van kinds af aan. Omdat je je moest aanpassen, netjes moest zijn en je netjes moest gedragen. Je mocht geen vragen stellen en je mocht vooral niets voelen. Je hebt je altijd afgeschermd omdat je zo veel voelde van de omgeving en de mensen om je heen. Je voelde precies aan wat anderen nodig hadden. Je voelde precies aan wat de sfeer was als je ergens kwam. Maar je wist niet wat je hier mee moest. Je vond het overweldigend en je kon er op dat moment niets mee. Je wilde het niet voelen en daarom besloot je om jezelf af te sluiten. Het was niet veilig voor je en daarom sloot je jezelf af.
Bouwde je muren om je heen. Werd je streng naar jezelf en legde je de lat voor jezelf hoog om aan andermans voorwaarden te voldoen.

Wat heeft je dit gebracht tot nu toe?
Dat je je afschermt om alles te ontvangen waar jij naar verlangt. Dat je deze verlangens wegstopt. Dat je niet meer weet wat je verlangen zijn. Dat je niet weet wat jouw missie is. Dat je je laat leiden door je hoofd, niet meer goed kan voelen. Dat je jezelf niet goed genoeg vindt. Dat je jezelf niets of te weinig gunt. Dat je het jezelf niet waard bent om te ontvangen. Dat je jezelf telkens op je kop zit, dat je het niet goed doet. Dat je te veel ‘moet’ van jezelf. Dat je lichamelijke klachten ervaart, moe bent, twijfelt en onzeker bent over wat je precies moet doen. Dat je anderen op de eerste plaats zet in plaats van jezelf. Dat je hier allerlei oordelen over hebt als je eens een keer kiest voor jezelf. Dat mensen in je omgeving meteen beginnen te sputteren als je dit doet.

Ben je hier echt gelukkig mee?
Je verlangt stiekem naar meer. Daar durf je niet om te vragen. Dat vind je jezelf niet waard.
Je verlangt stiekem naar vrijheid, naar jezelf mogen zijn, naar moeiteloos, naar licht. Naar jezelf mogen zijn en mogen doen wat jij graag wilt. Op jouw manier.

Ben je NU bereidt om te kiezen voor deze vrijheid?
Want het stiekeme verlangen zal blijven knagen, zal blijven roepen totdat je er voor kiest. Totdat je eindelijk kiest voor jezelf. Om te mogen zijn wie jij wilt zijn. De energie mogen zijn die bij je past. De energie die jij over de wereld wil verspreiden. De energie van liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor de ander.

Jij bent nu volwassen.
Je bent niet meer het kleine kind, de puber, de jong volwassene die het moeilijk had. Die zich verstopte. Die snakte naar liefde maar het niet kreeg, niet kon ontvangen. Die overweldigd werd door gevoelens en emoties van zichzelf én van de ander. Met alle wijsheid, kennis en ervaring die je nu hebt, kun je kiezen voor andere mogelijkheden.
Kun je kiezen voor vrijheid
Kun je kiezen voor moeiteloos
Kun je kiezen voor liefde
Kun je kiezen voor alles waar jij naar verlangt
Want jij hebt de power om het leven dusdanig te creëren zoals jij dit voor ogen hebt.

Daar moet het een en ander voor gebeuren.
Daar zul je aan moeten werken.
Dit is een proces.

Ik wil jou verder begeleiden in dit proces naar vrijheid, naar jezelf mogen zijn, naar liefde voor jezelf, naar ontvangen, naar overvloed op alle gebieden in je leven.

 

Over mij
Nadat ik wist dat mijn missie ‘Zelfliefde’ was, begon ik pas echt te ervaren wat zelfliefde met mij doet. Het feit dat ik vroeger heel streng was naar mezelf, hard was en mezelf veroordeelde zorgde er voor dat ik mezelf klein hield, dat ik er niet mocht zijn van mezelf en dat ik mezelf altijd als een dorpsmeisje beschouwde. Ondertussen had ik grote dromen en diepe verlangens die niet matchen met hoe ik mezelf zag. Het lukte dan ook niet om die grote dromen te verwezenlijken. Ik vocht ertegen en ervaarde elke dag een enorme worsteling.

Door mild en met liefde naar mezelf te kijken, kon ik mijn pijn, verdriet en alle ballast achter me laten. Ik voelde weer verbinding met mijn diepste verlangens omdat ik steeds meer mezelf werd en mocht zijn. Ik liet me niet meer laat tegen houden door mijn ego-stemmen en mijn innerlijke criticus in mijn hoofd maar legde de focus op waar ik naar toe wilde: anderen ook helpen om meer liefde voor zichzelf te voelen zodat ze meer kunnen ontvangen en overvloed ervaren in het leven. Om hen te leren hun missie te leven en contact te maken met hun diepste verlangens.

En dat is precies wat ik in dit nieuwe online programma “I am Love” ga doen.

Dat doe ik door op energetisch niveau te werken, 12 weken lang. Omdat jouw hoofd al zo’n grote rol speelt, heeft het geen zin om jou opdrachten te geven om meer zelfliefde te ervaren. Er moet iets worden geshift op een dieper niveau, op het onbewuste niveau waar het hoofd niet bij kan om dit tegen te houden.

Dat doe ik door te werken met visualisaties, afstandshealings (het doorgeven van energie), ik gebruik mijn intuïtie en alle sensitieve zintuigen die me helpen om jou het inzicht te geven dat je nodig hebt om weer door te kunnen gaan. Het is een combinatie van praktisch, spiritueel en energetisch op een heel nuchtere manier.

 

Dit programma is speciaal voor degene die:
weer willen leren voelen
hun intuïtie willen inzetten
meer liefde voor zichzelf willen ervaren
die het goddelijke in zichzelf willen zien en ervaren
genoeg hebben van ballast, zwaarte en worstelen en willen kiezen voor licht, moeiteloos en flow
stappen willen zetten in hun rol hier op aarde
die willen weten wat ze hier op aarde te doen hebben
zichzelf lichtwerker noemen
spirituele interesses hebben

 

 

Module 1: I 

Terug naar jouw Pure IK

In deze module word je terug gebracht naar je Pure Ik. Pijn, oud verdriet, angsten en alles wat niet van jou is mag je loslaten. Vanuit je jeugd en als jong volwassene heb je muren om je heen getrokken omdat je niet meer gekwetst wilde worden. Je vond het destijds beter om je hiervoor af te schermen. Maar je merkt nu dat deze muren je niet meer helpen om jouw verlangens waar te maken. Daarom gaan we deze muren afbreken, je barrières laten zakken zodat jij puur jezelf bent, mag en kunt zijn. Het zal ‘naakt’ en kwetsbaar voelen maar jouw authenticiteit trekt immers de juiste dingen in je leven aan. En dat is toch wat je wilt? 

 

 

 

 


Module 2: I AM

Jouw goddelijkheid ontmoeten
In deze module gaat het over:
Wie ben jij?
Wie wil je zijn?
Wat zijn jouw verlangens?
Wat heb je hier voor nodig?
Wie mag je hier voor zijn?
Hoe verloopt het proces? Het ‘Hoe’ laat je los, je geeft je over aan je innerlijke leiding. Jouw innerlijke slavendrijver die steeds opnieuw er voor zorgt dat jij zoveel moet van jezelf, wordt aangepakt. Je gaat vanaf nu een andere keuze maken en luisteren naar lichaam en gevoel. Je maakt je los van het slachtoffergedrag waar je vaak in blijft hangen, omdat je niet weet hoe het anders kan. Deze andere manier, jouw manier, leer je in deze module. Je gaat het goddelijke in jezelf ontmoeten en je innerlijke leiding volgen. Jij blijft verantwoordelijk én je laat de controle los. Je geeft je hier aan over en vertrouwd hier volledig op. Het universum wil heel graag voor je zorgen en jij gaat dit toelaten. Jij gaat hierop vertrouwen.

 

Module 3 I AM LOVE
Hier sta je dan! In jouw kracht. In jouw goddelijke power waarin je alles kunt creëren waar jij naar verlangt. Je leert om elke dag af te stemmen op dit leven. Om de energie te creëren die hiervoor nodig is. Welke stappen moet je hier voor zetten? Waar wil je naar toe? Wat is precies jouw missie en van welk leven droom jij. Stap voor stap leer je om te vertrouwend op je innerlijke leiding die jou helpt in jouw rol hier op aarde. Je gaat meer ruimte innemen. Je laat jouw licht stralen over deze aarde zodat alles gaat stromen en jij op alle gebieden van je leven overvloed kan ervaren. Je ervaart vrijheid en weet hoe je dit elke dag opnieuw kunt creëren.

 

 

Mijn liefdevolle aanbod voor jou 

We starten in de week van 25 november met de eerste module.
Elke 4 weken ontvang je in je mailbox de volgende module
Elke week ontvang je een opgenomen visualisatie óf een opdracht.
Je kunt er voor kiezen om het Online Programma te volgen of te kiezen voor het Goddess programma waarin je naast 3 individuele sessies met mij nog meer extra’s krijgt.

Wat krijg je precies in deze 12 weken:

Online programma

💜💜

√ 3 modules 

√  visualisaties

√ opdrachten

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen

€ 333,33

€ 99

(incl BTW)

💜

Goddess Programma

💜💜

√ 3 modules 

√  visualisaties

√ opdrachten

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

+

√ 3 x individuele Serenity Soul Shift Sessie van 2 uur. Deze sessie is een combinatie van healing & coaching en kan online of in mijn praktijk worden ontvangen.

√ onbeperkt app/mailcontact

 

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen twv € 197,-

CADEAU: een rollertje ‘Zelfliefde’ (essentiële) olie

€ 1.497

€ 555

(incl BTW)

💜

€ 197,- pm

(incl BTW)

💜

Er zijn slechts 3 plekken beschikbaar

Stuur me een email dat je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil een klik voelen met degene waarmee ik werk. 

 

Wat anderen over mij zeggen

Ik was al een aantal jaren onderweg als zelfstandig ondernemer en opeens dacht ik; help! Tijd om even stil te staan, om daarna weer heel hard vooruit te kunnen. Edith hielp mij om opnieuw naar mijn bedrijf te kijken, naar mijn ideale klanten, mijn aanpak en werkwijze. Aan de ene kant helpt ze je heel praktisch op weg, aan de andere kant kijkt zij ook echt naar het grotere plaatje. Edith heeft op meerdere vlakken mijn ogen geopend en de gesprekken met haar waren altijd inspirerend en opbouwend. Vol energie ging ik aan de slag om mijn eigen bedrijf weer echt eigen te maken. Edith was de spiegel, inspirator, én de schop onder mijn kont J. Dank voor je hulp Edith!

Loes Heymans
www.fabuloesweddings.nl

Edith zorgt altijd dat ik weer met een flinke dosis energie plus een to-do list het skype gesprek eindig! Ideeën, handvaten, afspraken, ze helpt me op weg om mij en mijn eigen bedrijf te verbeteren, te veranderen. Een prima begeleiding, gezellige gesprekken, en hiermee kom ik vooruit!

 
Petra Bilthof
 

Dit is wellicht een wat vreemde recensie, want ik heb Edith nog nooit live ontmoet! Wel heb ik een keer een skype sessie en contact via webinars en mail gehad. Nu, na een aantal maanden en gedeeltelijke deelname aan programma’s heb ik wel een bepaalde indruk van Edith! Ten eerste voel ik een soort herkenning. Edith geeft heel persoonlijk verslag van haar ontwikkeling en inzichten. Haar programma’s zijn zeer uitgebreid en mooi gestructureerd opgebouwd. Ook heel compleet met werkbladen, visualisaties, video’s en audio’s. Dat is echt heel waardevol!! Ik kan het op mijn eigen tempo volgen, wat ik heel fijn vind. Op vragen geeft ze snel en liefdevol antwoord. In mijn ontdekkingsreis naar het ondernemerschap heb ik al heel fijne inzichten ontvangen.

 
Hanneke van Hasselaar
 

Dit programma is maatwerk. Het is geen stappenplan. Er is geen stappenplan om van jezelf te houden. Jij past ook niet in een stappenplan. Jij loopt jouw eigen proces, op jouw eigen manier. Omdat jij uniek bent. 

Omdat IK uniek ben, gebruik ik ook in dit programma mijn intuïtie. Ik kan natuurlijk niet meer zonder mijn intuïtie en al mijn sensitieve zintuigen. Ik voel dus wat jullie nodig hebben in dit programma en bied dit aan. Zeker als je het Goddes Programma volgt, gaan we natuurlijk dieper in op datgene jij nodig hebt. 

Wat leer je nog meer  in dit online programma ‘I am Love’?

√ je leert luisteren naar je innerlijke stem
√ je creëert een balans tussen geven en nemen
√ je leert te vertrouwen op intuïtie
√ je leert te vertrouwen op jezelf
√ je leert om jouw waarde te voelen
√ je leert om overvloed te creëren
√ je leert om zonder oordeel te leven
√ je ervaart zelfliefde
√ je leert om jezelf iets (heel veel) te gunnen
√ je trekt aan waar je naar verlangt
√ jouw energie is in balans
√ je leert om vanuit je gevoel te leven
√ je ontdekt jouw missie en/of versterkt deze
√ je leert om te werken met engelen en gidsen die je omringen
√ je leert om te voelen welke energie van jou en welke energie van de ander is
√ je creert innerlijke rust
√ je leert om helemaal jezelf te mogen zijn

 

Heb jij genoeg van  alle ballast, zwaarte en het geworstel en wil jij  NU kiezen voor licht, moeiteloos en flow?

 

Online programma

💜💜

√ 3 modules 

√  visualisaties

√ opdrachten

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen

€ 333,33

€ 99

(incl BTW)

💜

Goddess Programma

💜💜

√ 3 modules 

√  visualisaties

√ opdrachten

√ Facebook-groep met livestreams, inspiratie, interactie, tips, oefeningen en extra informatie

√ levenslang toegang tot het materiaal

+

√ 3 x individuele Serenity Soul Shift Sessie van 2 uur. Deze sessie is een combinatie van healing & coaching en kan online of in mijn praktijk worden ontvangen

√ onbeperkt app/mailcontact

 

BONUS: Dagboek ‘Moeiteloos leven en ondernemen twv € 197,-

CADEAU: een rollertje ‘Zelfliefde’ (essentiële) olie

€ 1.497

€ 555

(incl BTW)

💜

€ 197,- pm

(incl BTW)

💜

Er zijn slechts 3 plekken beschikbaar

Stuur me een email dat je interesse hebt: edith@edithhelwegen.nl en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil een klik voelen met degene waarmee ik werk.