Mijn soulmate clienten

 

Lieve lichtwerker,

Wat ben jij een mooi mens
Ja,  JIJ
Ook al vind je misschien dat er van alles ‘mis’ is met je en vind je jezelf anders dan anderen.
Jij bent uniek met al jouw gave
Jij mag er helemaal zijn

Jij bent nu al goed genoeg, ook al denk je dat je nog heel veel moeite healen bij jezelf. Niet alleen van dit leven maar ook van andere levens. Weet, dat je nu al goed genoeg bent. NU!!
Jij houdt er van om jezelf te ontwikkelen, daar ben je al lange tijd mee bezig en elke keer zie je jezelf groeien Jij voelt precies aan wanneer het weer tijd wordt om ‘ergens’ aan te werken en je kiest feilloos uit wat je hiervoor nodig hebt. Je hebt hier al veel tijd en geld in geïnvesteerd en je weet dat het deze investering elke keer weer waard was.

Hierin maak je gebruik van je intuïtie. Je weet dat je hierop kunt vertrouwen. En toch doe je dit op andere vlakken van je leven niet. Je hebt je afgesloten voor gevoelens, die van jezelf en voor die van anderen. Dat overweldigt je zo. Je weet niet goed wat je hier mee moet. Het heeft je in het verleden ook zo gekwetst en dus heb je een muur om jezelf heen gebouwd.

Nu merk je steeds meer dat die muur niet meer zo ‘handig’ is. Je voelt dat er meer mogelijk is maar je weet niet hoe je deze muur kunt laten zakken. En wat gebeurt er dan? je hebt je niet voor niets beschermd. Zo ontstaat er een gevecht tussen hart (muur laten zakken) en je hoofd (bang voor de gevolgen; bescherming)

Zoveel gevoelens maar ook zoveel angst. Hoe gaat dit verder? Gaat die angst en dat donker ooit over? Elke keer haalt het je zo omlaag en duurt het even voor je hier weer uit bent en het licht weer kunt zien. Dat heeft niets met depressiviteit te maken, dat voelt je ook.

Diep van binnen weet je waar je voor op aarde bent gekomen. Je bent geboren voor meer. Wat het precies is en/of hoe je dit moet uitvoeren is voor jou een raadsel.

Wat ben je toch een prachtmens met al je gaves, je wensen en je verlangens om jezelf en anderen beter te maken, hun betere versie van zichzelf te laten zijn. Maar wat ben je bang om hiervoor te gaan staan. Wat wat zullen anderen hiervan zeggen?

In al jouw glorie mag jij jezelf neerzetten in deze wereld. Zichtbaarheid vind je eng, moeilijk, lastig, ingewikkeld. Jij bent zo nodig op deze wereld om al die anderen te helpen die nog niet zo verzin als jij. Die nog worstelen met dingen waar jij jaren geleden al mee aan de slag bent geweest. Hoe zou het voor je zijn om deze mensen mee te kunnne nemen op jouw pad en ze ook te helpen met hun groei & ontwikkeling?

Je raakt verstrikt in teveel doen, teveel ‘moeten’ en altijd maar bezig ‘moeten’ zijn. Het enige wat er gebeurt is dat je je eigen grenzen overschrijdt en anderen over jouw grenzen heen laat lopen. Het zorgt ervoor dat je uitgeput voelt en je verlangt naar innerlijke rust.

Je bent al perfect zoals je nu bent. Je hoeft jezelf niet nog meer uit te dagen om de ‘perfecte’ persoon te zijn en de ‘perfecte’ dingen te doen 🙂 Goed is goed. De lat mag echt omlaag.

Je voelt dat het nu tijd is voor een volgende stap. De stap om meer jezelf te zijn, om je los te maken uit deze oude patronen, om blokkades te helen. Je wilt hier tijd, energie en geld in steken om dit te bereiken. Hiertoe ben je ook écht bereid. 

Als jij voelt dat dit met jou resoneert, dan ben jij mijn soulmate client en dan wil ik heel graag met jou werken.

Ik heb een klik met jou en ik voel hoe blij ik word om samen aan de slag te gaan. Het voelt vertrouwd. Ik voel verbinding, liefde en compassie. 

Ik kan je helpen met:
– het leren omgaan met al deze gevoelens
– het ontwikkelen van jouw intuïtie zodat je hier volledig op kunt vertrouwen en kunt leven vanuit je hart
– het vinden van jouw rol waarvoor je hier op aarde bent gekomen
– het uitvoeren van deze missie als je bereidt bent om hier volledig in te stappen
– het accepteren van jezelf, precies zoals je bent met al je mooie kanten en je minder mooie kanten want dat maakt jou uniek. Weet dat jij er mag zijn en dat je nodig bent hier.
– zelfliefde te ervaren, zodat je nog meer jezelf kunt zijn
– het helen van je blokkades om nog verder te kunnen groeien en bloeien
Vind je het nu tijd om aan 1 of meerdere punten te werken? Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek edith@edithhelwegen.nl

 

Meer inspiratie en herkenning: