Hoe zou het voor je zijn om zonder belemmeringen en oordelen te leven?

Je vrij te voelen en volgens je eigen regels en overtuigingen te leven.
Te doen wat jij graag wilt doen
Te doen waarvoor jij kiest
Te zijn wie jij wil zijn
Te voelen zoals jij je elke dag wil voelen
Jij bent de creator van je eigen leven
en jij bepaalt hoe jouw leven er uit ziet.

Deze Serenity BARS-sessie kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereidt bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing. En open je de deuren naar meer zelfliefde.

De BARS zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elke leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte. Wanneer je je BARS laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de BARS als de harde schijf van je computer die je opschoond. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Het nalopen van deze 32 punten (BARS) verwijdert ervaringen  zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom, deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

De BARS gaat over: het lichaam leren om te ontvangen

Je bent gewend om veel te geven en je bent het niet gewend om je open te stellen om te ontvangen. Een Serenity BARS sessie is een eerste stap om te leren om te ontvangen. Je stelt je lichaam open om te ontvangen. Oordelen en overtuigingen dat jij niet mag of kunt ontvangen worden verwijderd en de eerste stap naar zelfliefde is gezet.

Hoe meer jij van jezelf kunt houden, hoe meer jij kunt ontvangen, hoe meer jij het leven kunt creëren waar jij naar verlangt. Jouw realiteit bepaalt het leven dat je leidt en met deze Serenity BARS-sessie zal jouw realiteit en dus jouw leven veranderen.

Een Serenity BARS-sessie is geen standaard sessie

Door mijn sensitieve zintuigen in te schakelen, merk ik veel op in jouw lichaam zoals blokkades of fysiek en mentaal vlak. Tijdens de BARS-sessie werk ik door mijn gave op het gebied van healing in te zetten. Ik stuur mijn energie naar de gebieden in je lichaam die het nodig hebben zodat je nog meer bevrijdt wordt van pijn, angst, vermoeidheid, emoties die je meedraagt. Daarnaast werk ik met essentiële olies van Doterra om jouw transformatieproces te ondersteunen. 

Na de sessie krijg je van mijn een terugkoppeling en bespreken we wat we ervaren hebben. Hierdoor kan de sessie qua tijd zo’n 2 uur in beslag nemen. 

Het minimale resultaat van een BARS-sessie is een heerlijke ontspannende massage. Het maximale resultaat is een verandering van je leven.

 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersengolven vertragen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op je huidige leven en de toekomst. De realiteit van je huidige leven bepaalt de toekomst.

Wetenschap laat ook zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, emoties en gevoelens, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je BARS laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijk bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

 

Sta jij open voor verandering in jouw leven?

Boek dan een Serenity BARS sessie.

Tijd: max 2 uur

Locatie: Horn (midden limburg, bij Roermond)

Prijs: € 125,- (incl BTW)

 

ja, ik boek meteen een BARSsessie/Healingsessie

 

Vraagt jouw lichaam om meer sessies? 

Kies dan voor een strippenkaart van 3 sessies. De prijs voor deze 3 sessies is slechts: 

€ 297,- incl BTW 

 

De sessies zijn zelf in te plannen binnen 6 maanden na aankoop van de strippenkaart.

ja, ik wil een strippenkaart voor 3 BARS/bodyprocessen